Voor alle betalingsafhandeling gebruiken we de diensten van Stripe, een "backend-payment Provider", een soort Adyen.

Daardoor kunt u bij aankoop direct afrekenen met bijvoorbeeld iDEAL of Creditcard in een beveiligde omgeving. U ontvangt van Stripe daarbij een aankoopkwitantie. Dit is echter geen factuur. Daarom bieden we mogelijkheid om een volledige factuur te printen/downloaden via geotoko.nl.

We zullen dit in toekomst ook explicieter vermelden, want is niet altijd duidelijk. Dit kunt u ook doen als u "op factuur" aankoopt. Maar in dat geval krijgt u van Stripe al een factuur. In sommige gevallen voldoet die niet aan eisen, dus kunt u ook de geotoko.nl versie gebruiken.

Uw geotoko.nl factuur verkrijgen werkt als volgt:

• login met uw accountnaam/wachtwoord op geotoko.nl
  • rechtsboven staat een persoon-icoon met uw accountnaam
  • daarin zit een uitklap/drop-down menu
  • selecteer daar "Mijn Aankopen", directe link: geotoko.nl/purchases/list/
  • bij uw Aankopen ziet u een Kolom Factuur met een link
  • na selecteren van Factuur komt zit u de factuur
  • linksboven zit een knop "Print" om te printen of te bewaren als PDF, zie ook figuur hieronder